Siskojen uusi tukituote

Kiitos mukeja ostaneille:

Kauffman Agency Helsinki Oy | Fluido Oy | JETS Consulting Oy | Konalan Autohuolto Oy | Kouvolan likat | Lääkärikeskus Gyneko | Hiussali Piilo

Suunnittelija Ilkka Harju:

”Siskojen tukimukilla voidaan auttaa eri tahoja tukemaan syöpään sairastuneita naisia.”

Tuntui erittäin merkitykselliseltä saada suunnitella tuote, jolla voin auttaa syöpään sairastuneita. Siskojen toiminnassa ihastuin tähän tarmokkaaseen ja määrätietoiseen porukkaan. Koko projekti osoitti lisäksi maailman pienuuden, sillä yhteisiä ystäviäkin löytyi ja ymmärsin, kuinka monen ihmisen elämää syöpä koskettaa suoraan tai välillisesti. Pienen lapsen isänä ymmärrän erityisen hyvin, mitä äidin vakava sairastuminen merkitsee perheelle.

Itselleni oli myös erityisen tärkeää, että mukit valmistaa ystäväni Matti Salonoja & Kruunukartonki. Näin pystyin varmistumaan, että ne valmistetaan täysin kotimaisin voimin. Mukit valmistetaan puhtaasta suomalaisesta, uusiutuvasta puupohjaisesta raaka-aineesta ja kaikki työvaiheet tehdään Suomessa.

Suomessa juodaan keskimäärin 50 miljoonaa kahvikupillista vuodessa. Tästä määrästä suuri osa juodaan kertakäyttöisistä mukeista. Jos pienikin osa tästä valtavasta määrästä juotaisiin Siskojen tukimukista ja samalla autettaisiin syöpään sairastuneita naisia, tuntuisi se erityiseltä.

#tukimuki #etoleyksin

Lahjoitus
Siskoille

100 euron lahjoitus syöpään sairastuneiden Siskojen toimintaan jokaisesta myydystä 500 mukin laatikosta.

Lähetä
viesti

Yhteen hymiöön on jätetty tilaa sinun viestillesi. Piirrä hymiöön, julkaise kuva Instagramissa ja voimaannuta syöpään sairastuneita!

#tukimuki #etoleyksin

Kotimainen
tuote

Mukit valmistaa Matti Salonojan perustama Kruunukartonki Oy, joka käyttää korkealaatuisia,  kierrätettäviä ja kotimaisia raaka-aineita. Mukit valmistetaan Suomessa.

Hinta

Laatikollinen Siskojen tukimukeja (500 kpl) maksaa 215 euroa + alv 24 % (yhteensä 266,60 €).

Toimitusehdot

Tilaukset toimitetaan valmistajan varastosta tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Toimitusaika max 10 vrk.

Laskutusehdot

Lasku lähetetään postitse tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Maksuehto 14 pv netto.

Siskot ry:lle tilitettävä osuus

Siskot – syöpäkuntoutujat ry:lle tilitettävä osuus käytetään lyhentämättömänä Siskot ry:n toimintaan syöpään sairastuneiden naisten ja heidän läheistensä hyväksi.

Siskot kiittävät Ilkka Harjua ja Matti Salonojaa tuesta!